Liten toalett och flera vinster

Halloj,
Nu har vi kommit ganska långt i underarbetet i lilla toaletten. Det är noga förstår ni, så det tar en del tid. Jag är själv inte så insatt i det hela - som vanligt....? -  men jag hjälper till om "någon" ropar:
- Håll i här, dra ditåt, rita där, borra här, limma nu!



Här hade man tänkt sig att tvätta händerna men det får nog bli på ett mer lämpligt ställe.



Rördragningar till dusch och toalett.

Vår tidigare så flitigt anlitade "dräng" är här igen. Trevligt! Här jobbas det med salning av dörrposter.


Snart återstår bara spackling och målning runt dörrarna.

OBS! Här kommer viktig information om tävlingen! Vi måste tyvärr meddela att vi anar att de flesta som hittills gissat kommer att misslyckas med att vinna. Vi har i dagsläget tänkt om lite och vill inte längre flytta in i huset förrän vi har minst två rum klara förutom vardagsrum och kök och diverse biytor. Vi vill inte tvingas sova hela familjen i vardagsrummet och samtidigt damma runt i alla rum på ö.v. 
Som vanligt kan vi ändra oss, men detta är i alla fall ett hett tips, och alla är välkomna att gissa på inflyttningsdatum en gång till. Självklart gäller fortfarande era redan givna gissningar, men ni har alltså chans att gissa igen. Bra va?

Inte nog med det, nu inför vi även tröstpris i tävlingen.

Första pris: En brakmiddag hos oss, inkl. visning, då vi flyttat in.
Andra pris: Fika i huset, privat visning.
Tredje pris: Besök på tomten, medtag egen matsäck.

....nja, första priset är helt seriöst, andra och tredje tveksamt. Jag tror minsann att vi gärna får besök av er som känner oss även om ni inte vinner silver eller brons...

/S

RSS 2.0