Vintern - ska den någonsin ge sig?

Jo, det ser ju fint ut och så....när man ser det såhär på bild men nu är jag ganska less på den här vintern kan jag erkänna. Det är väl fler i detta land som känner som jag så jag ska inte tjata mer om detta. Tänkte bara visa lite för den som är intresserad.



Här bakom döljer sig vårt näste. Husen flyter ihop på bilderna, liten stuga till vänster i bild.

Finn ett fel i bilden nedan! Ett hus ska bort, vilket?


Vår lilla väg mellan husen. Så nära men ändå så långt ifrån!

Jaha, har det hänt nåt på byggfronten undrar ni! Svar: JA. Foto: Nej.
Vi har lagt parkett nästan klart i övre hallen och så är väl tvättstuge-VVS-arbetet klart. Bara lite pyttesaker kvar där. Pyttesaker har i och för sig en förmåga att förvandla sig till jättesaker i lägen som dessa.  Men vi kan väl säga pyttesak, så känns det bra nu!

/S


Tristess i byggfabriken

Nu känner jag att det råder en viss frustration och en känsla av tristess. Konstigt kan tyckas, för vi har i förra veckan beställt vårt kök från Ikea * och det känns kul och spännande. Tänk att vi har kommit så långt!

Så det är blandade känslor om man säger så. Ibland är man så trött på det där huset som man "aldrig" får flytta in i så att man bara tillfälligt "ger upp" och inte orkar tänka på det ens. Nästa dag är det tvärtom. Vad långt vi har kommit, vad mycket vi har gjort, vad duktiga vi är! VAD KUL DET SKA BLI ATT FLYTTA IN!
Som tur är så är det oftast det senare. För nu är det inte mycket kvar innan det är dags, bara några månader....säger vi till alla som frågar.

* Ikeaköket blir tillslut ungefär såhär: Luckor Lidingö, bänkskiva laminat - svart stenmönstrad, hel diskbänk (ska beställas från annan leverantör). Ritning kanske kommer på bloggen. Många långa timmar av intensiv hjärnaktivitet för att ta dessa beslut, för vi har ändrat oss flera gånger hit och dit! Vitvaror blir alla från Ikea. Diskmaskin, induktionshäll, ugn, micro, kyl och frys och faktiskt också fläktkåpa. Blir vi inte nöjda med den så säljer vi den. Det var ju ett erbjudande just nu som vi inte kunde motstå. :-)


/S

RSS 2.0