Ljus i novembermörker

Arbetet fortsätter och vi kan nu bocka av några fler punkter på listan. A har varit här några gånger och svetsat på räcket så nu är det avklarat. Det är skönt för det är ju lite läskigt med brandrisken samt att man riskerar göra fula märken på t.ex. tapeter som vi satt upp. Det som återstår på räcket är puts & slip, målning och överliggaren i ek. Utseendet på räcket känns väldigt bra. En nackdel är dock att barn (...och vuxna?) kanske vill klättra på stängerna som riskerar böjas och förmodligen aldrig går att räta ut bra igen. Vi funderar på att montera någon slags tyg på insidan på grund av detta.







Plankväggen mellan hall och kök är ganska färdig. Återstår att klä in öppningarna på något snyggt sätt samt montera glasruta i en ursparning. Köpte färdigmålad innepanel vilket kändes som ett bra drag. Vi kommer inte att montera någon dörr i öppningen som syns till vänster. Om vi vill göra det i framtiden kommer det att bli en skjutdörr som går in mellan väggen och frysen. Flera andra dörrar har dock monterats och S fixar och donar med foder och lister.




Nu när räckesstolparna är på plats har jag kunnat gipsa stålbalken som sedan ska spacklas och slipas. Jag vill nu försöka avsluta all sådana här dammiga arbeten och sedan städa upp ordentligt innan vi fortsätter. 



/O

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej på er!



Guuuud, vad snygg trappan blev. Räcket är ju supersnyggt, likaså med ek-trappsteg! Roligt, roligt!!



Kram Jenny

2009-11-30 @ 11:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0