Tvättstuga önskas snarast

Ännu ingen tvättmaskin installerad i huset. Det är ungefär som att bo i lägenhet, vi får ta tvätten och klä på oss vinterjackan, gå ut och låsa upp lilla huset och sedan tvätta i en kylslagen tvättstuga, vårt fd "badrum". Enda skillnanden är att vi slipper boka tvättid. 

Men det känns nära nu. Inredningen är inköpt och skåpen uppsatta. Här nedan ser ni arbetskraften.


Pojken i stjärntröjan är i farten igen


Hamra och spika

När vi inhandlade detta kunde vi inte få med oss bänkskivorna. Dessa levererades dock av snälla föräldrar i helgen och det blev inte riktigt de vi hade bett om, men lika bra ändå. Konstigt att det stora varuhuset i kurvan har så lika namn på skivorna. I katalogen finns en "vit med aluminiunmönstrad kant" men på nätet verkar den inte finnas. Där finns visst en dubbelsidig "vit/aluminiummönstrad med metallmönstrad kant". Inte konstigt då att det blev lite fel. De köpte en som hette "vit med metallmönstrad kant", där det vita följer med en bit ner på kanten.



En rund ho har just landat i sitt bo

Snön har fortsatt att hålla sitt grepp om oss. Man börjar tröttna, minst sagt. Snälla våren kom snart! Men det är ju roligare att leka i snön än i slasket så man ska väl inte klaga ännu. Det är ju "bara februari".




Vinterlek med goda grannar

/S

Kommentarer
Postat av: Jenny R

Vilken fin tvättstuga det ser ut att bli! Många skåp och stor, fin bänkskiva.



Vad bra att Vidar hjälper pappa, så det blir klart snabbare.



Kram Jenny

2011-03-09 @ 13:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0